BESTSELLERS VAN VEGAN-SUPPS


PRODUCTEN DIE PASSEN BIJ JE EIGEN DOEL


VOOR HET AFVALLEN

Het extra zetje wat je soms nodig hebt!


VOOR DE HARDGAINERS

Wanneer je moeite hebt met aankomen


VOOR DE ZWARE TRAININGEN

Deze producten slepen je over de eindstreep

MEEST GELIEFDE SMAKEN
Speciaal voor je smaakpapillen

MEER

BEHOUD JE SHAPE!
Met deze producten behoud jij je shape

MEER
Cutting season = Oxyshred fatburner inslaan!!

Deze fatburners zijn geformuleerd om de vet receptorcellen van je lichaam en je metabolisme te stimuleren om een verhoogd niveau van vet celafbraak te bevorderen. Hiernaast geeft Oxyshred je een natuurlijke energieboost.

Kortom, dit is wat je nodig hebt de komende tijd! 😄💪
We hebben aardig wat nieuwe artikelen in het assortiment! Begrijpelijk dat je er misschien niet helemaal aan uit komt en wat advies kan gebruiken. Neem contact met ons op en samen kijken we naar wat het beste bij jou past!😄

Fijn weekend 💪🏻💚
🔥💥CHALLENGE/WINACTIE 💥🔥

- Een samenwerking met Fit For Free & Vegan Supps -
Doe jij mee met de Vegan-supps challange in de Fit For Free Breda Tramsingel? Haal de hoogste score en misschien win jij wel een prijs uit het Vegan-supps assortiment! 🤩

Ben jij niet de gelukkige winnaar? Niet getreurd! Maak gebruik van de kortingscode [FIT10] voor 10% korting. Er is een breed assortiment met supps waar voor iedereen een passend product bij zit dus neem een kijkje in de webshop. 💪🏻💚

Fit For Free & Vegan Supps
EEN HEEL NIEUW MERK!! 🤩🤩🤩

Exclusief bij ons verkrijgbaar: TRIBE 🔥
Een merk met plant-based proteïne, een merk dat alleen natuurlijke ingredienten gebruikt & producten verkoopt die voor dagelijks gebruik perfect zijn (ook om te snacken).

We hebben nu dus ook eindelijk snacks in het Vegan Supps assortiment, en wij vinden ze mega lekker!

Performance shakes
💛 Vanilla
💙 Cocoa & sea salt

Nut Butter Tripple Decker (snacks)
💗 Choc raspberry
💛 Choc peanut
💙 Peanut salted caramel

Probeer een van deze producten en laat ons weten wat je ervan vind of deel het in jouw stories!

Team Vegan Supps
BLESSSSSEDDDDD! 💥🔥

Deze plantaardige proteïne poeder zijn te verkrijgen in een aantal heerlijke smaken! De veganistische Plant-Based Protein is geëxtraheerd uit puur goudgeel erwteneiwitisolaat. 

Er zijn geen kunstmatige toevoegingen, zoetstoffen, gruis of spijsverteringsenzymen; slechts 100% duurzame grondstoffen.

GET YOUR SUPPS! 👊
💚👊 The Protein Works 👊💚

Iedereen bij TPW is gepassioneerd door sportvoeding en streeft ernaar de lat voor klanten hoger te leggen. Er wordt geïnnoveerd in een tempo dat de concurrentie niet kan evenaren en klanten worden altijd centraal gesteld.

Je krijgt waar je voor betaalt. Zij innoveren, formuleren en produceren om uitzonderlijke kwaliteit, constante innovatie en lagere prijzen voor klanten te garanderen.

Smaken en ingrediënten worden niet alleen geselecteerd op basis van hun oorsprong en zuiverheid, maar ook op hun vermogen om onze smaakpapillen profileringstest te doorstaan. Bovendien is TPW zeer kritisch op hun leveranciers: zij moeten grondige kwaliteitstests doorstaan voordat ze hun grondstoffen in hun veganistische producten gebruiken. Hierdoor bevatten alle vegan producten in het assortiment alleen de allerbeste ingrediënten.

Neem een kijkje in de webshop en check welke producten/smaken bij jou passen!

Fijn weekend,

Team Vegan Supps 😄
🧡 LANG LEVEN DE KONING! 🧡

Speciaal voor Kingsday kan je de kortingscode Koning10, die te gebruiken is op het gehele assortiment! Neem snel een kijkje in de webshop. Bestel jouw favoriete producten of probeer iets nieuws! 😄

Fijn feestje morgen!

Team Vegan Supps 🧡👑
🔥💥 het Blessed assortiment! 💥🔥

Deze plantaardige proteïne poeders zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken, waar recentelijk Blueberry Pie, Cookie Crunch & Chocolate Milk aan zijn toegevoegd!

GET YOURS! 💪🏻

Fijn weekend,

Team Vegan Supps 💚
Heb jij de paasactie al bekeken? Kijk dan snel op onze website!! Wat ga jij deze pasen doen?

Fijn Paasweekend!

Team Vegan Supps 💪🏻💚🐣🐰
ZOEK HET PAASEI! 🐰🐥

De paashaas heeft een ei verstopt in de Vegan Supps webshop! Vind het ei en ontdek de verrassing 😄🐣