World Vegan Month

vegan supps meal spinache

Psst, wist jij het al? Het is November, wat betekent dat het World Vegan Month is! World Vegan Month wordt ieder jaar in november gevierd. Het aantal veganisten is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en dat mag gevierd worden!

World Vegan Month is een geweldige tijd om zoveel mogelijk aandacht te verspreiden over het veganisme. Deze maand willen wij dan ook zoveel mogelijk gebruiken om leuke nieuwtjes, feitjes en informatie te delen met de rest van de wereld. Met ‘de rest van de wereld’ worden overigens niet alleen veganisten mee bedoelt, maar ook juist niet-veganisten. Deze speciale maand geeft ons juist de kans om niet-veganisten aan te moedigen over te stappen naar plantaardige producten. Er zijn tal van voordelen aan deze levensstijl, toch?

Er zijn verschillende manieren om World Vegan Month te vieren, maar geen regels. Vier het dus vooral zoals je dit zelf wilt: het is tenslotte ook jouw feestje 😉. Als toch blijkt dat je weinig tot geen inspiratie hebt, dan hebben wij hier voor jou een paar ideeën:

  • Deel jouw favoriete plantaardige recepten of supplementen op social media;
  • Houdt een proeverij voor jouw niet-veganistische vrienden;
  • Organiseer een veganistische lunch op jouw werk of met vrienden;
  • Daag kennissen, collega’s etc. uit om een maand vegan te zijn.
  • 7 tips om gezonder te eten. 
  • Feiten en fabels over het veganisme

Laat World Vegan Month het veganisme extra onder de aandacht brengen, en laten we de voordelen van het veganistische producten goed benadrukken!

Happy World Vegan Month!