Kerstcadeautjes voor je sportieve vrienden

kerstcadeautjes

Yes, het is bijna Kerstmis! Dat betekent gezelligheid, een versierde kerstboom en natuurlijk cadeautjes. Heb jij een sportieve vriend(in) of een sporter in de familie? Dan zal hij/zij erg blij worden van deze sportieve kerstcadeautjes.

Weerstandsbanden

Om trainingen zwaarder te maken, kun je gebruik maken van weerstandsbanden. Daarnaast zijn ze ook handig om thuis work-outs mee te doen. Je doet de elastieken om je benen, zodat ze weerstand geven en je je spieren meer moet gebruiken. Een erg leuk cadeau voor een sporter die zichzelf meer wil uitdagen!

Een sportmatje

Om in te haken op het thuissporten, is een sportmatje geen overbodige luxe. Ook voor de sportievelingen die naar de sportschool gaan is dit een goed cadeau. Sportscholen zitten vaak vol en voor de hygiëne is het ook fijn om je eigen matje mee te nemen. Met een sportmatje kun je comfortabel je oefeningen uitvoeren. Je sportieve vriend(in) zal zo’n accessoire erg fijn vinden.

Proteïne poeder

Een product dat veel sporters gebruiken, is proteïne poeder. Een extra pak zullen ze altijd waarderen. Kies voor een lekker smaakje dat past bij de feestdagen, zoals chocolade, salted caramel of cookies ’n cream. Natuurlijke zijn er nog veel meer smaken om uit te kiezen. Check de verschillende proteïne poeders en smaken in onze webshop.

Gezondheids- of fitnesstracker

Als je weet dat je vriend(in) een specifiek gezondheidsdoel heeft dan kan een fitnesstracker daar goed bij helpen. Met een gezondheids- of fitnesstracker kun je bepaalde lichaamsactiviteiten meten, zoals verbrande calorieën, je hartslag, stappen en nog veel meer. Er zijn vele varianten dus één daarvan zal perfect passen bij de doelen van je vriend(in).

Een waterfles

Er zijn veel sporters die een willekeurig plastic-flesje meenemen naar de gym. Misschien is je vriend(in) daar ook wel een van. Schenk hem of haar een kwalitatief, herbruikbaar waterflesje cadeau. Bij ons zijn een aantal toffe waterflessen te verkrijgen met een mooi design.

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn super handig tijdens het trainen. Geen gedoe met lange draadjes of smartphones die in de weg zitten. Als je weet dat je vriend(in) nog geen gebruikt maakt van draadloze oortjes, dan is dit het perfecte kerstcadeau voor hem/haar.

Fitnesshandschoenen

Tijdens het trainen, kan het handig zijn om handschoentjes te dragen. Ze beschermen je handen en zorgen voor een stevige grip. Als je een fanatieke sporter kent, zal degene een paar nieuwe fitnesshandschoenen erg waarderen. Er zijn veel verschillende merken die zulke handschoenen verkopen, dus lees goed de reviews om te bepalen welke van goede kwaliteit is.

Welke kerstcadeautjes zou jij leuk vinden om te geven of te ontvangen?